Renovatie

Hoveniersbedrijf Garden Unlimited weet als geen ander dat tuinen en tuinwensen veranderen in de loop van de tijd. De kinderen worden groter, of een verbouwing van uw woning  maakt een tuinaanpassing noodzakelijk. Maar ook een verhuizing, verwilderde borders, verzakte bestratingen, een slecht gazon… er zijn eigenlijk talloze redenen die het noodzakelijk maken om uw bestaande tuin eens aan te passen aan de veranderde omstandigheden en wensen.     tuin 18 (3)

Gelijk een compleet nieuwe tuin aan (laten) leggen is in de meeste gevallen echter helemaal niet nodig, vaak volstaat het al prima om uw bestaande tuin middels een renovatie aan te passen aan de vernieuwde omstandigheden. En veelal is dit zelfs mogelijk met hergebruik van de aanwezige tuinmaterialen en planten. Dankzij  ruim 20 jaren tuinervaring kent hoveniersbedrijf Garden Unlimited de vele mogelijkheden om uw bestaande tuin weer een frisse, nieuwe start te geven.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met uw tuin?

Neem dan vandaag nog contact op met hoveniersbedrijf Garden Unlimited voor een geheel vrijblijvende afspraak, we komen dan ter plekke eens bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om uw bestaande tuin aan te passen aan uw laatste eisen en wensen. Hoveniersbedrijf Garden Unlimited is werkzaam in regio Twente.