Ontwerp

Een goed ingerichte tuin is een maatkostuum.  Of u nu een uitbundig bloeiende tuin wenst of liever een ingetogen stijl, een strak lijnenspel wenst  of een natuurlijke vormgeving, de mogelijkheden hierin zijn bijna ongelimiteerd.

tuinontwerpWaar echter wel een limiet aan zit is de grootte van uw tuin… hierin moeten namelijk al uw eisen en wensen zoveel mogelijk gerealiseerd gaan worden, en tevens ook nog eens goed op elkaar afgestemd worden.  Om alle eisen en wensen op een harmonieuze manier goed op elkaar af te stemmen is een tuinontwerp eigenlijk onmisbaar.

Garden Unlimited heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen.  Wij weten daardoor als geen ander wat er allemaal mogelijk is om al uw eisen en wensen te vertalen naar een sierlijke, maar tevens duurzame en onderhoudsvriendelijke tuin. Vanzelfsprekend maakt Garden Unlimited bij elk ontwerp gelijk een gespecificeerde begroting, zodat het financiële gedeelte van uw droomtuin ook overzichtelijk blijft.

Bent u ook nieuwsgierig naar de ongekende mogelijkheden met uw tuin?

Neem dan vandaag nog contact op met hoveniersbedrijf Garden Unlimited voor een geheel vrijblijvende afspraak zodat we samen eens kunnen bekijken hoe uw droomtuin werkelijkheid kan gaan worden.  Hoveniersbedrijf Garden Unlimited is werkzaam in de regio Twente.