Onderhoud

Dankzij ruim 20 jaar ervaring kent hoveniersbedrijf Garden Unlimited als geen ander het belang van een goed en regelmatig tuinonderhoud.                                                                      vert. machine agrinova S60  (8)

Een nieuwe tuin is vaak al een kostbare investering, maar het zal pas een duurzame investering gaan worden als het onderhoud ook op de juiste manier en op het juiste tijdstip plaats vindt.

Dit betekent snoeien, verticuteren en bemesten in het voorjaar, hagen knippen in de zomer, en aan het einde van het jaar de gehele tuin weer winterklaar maken.

Garden Unlimited kan deze onderhoudswerkzaamheden voor u op zich nemen, zodat uw tuin ook daadwerkelijk een duurzame investering gaat worden.

Is de tuin voor u ook een duurzame investering?

Neem dan vandaag nog contact op met hoveniersbedrijf Garden Unlimited voor een geheel vrijblijvende afspraak, dan kunnen we samen eens  bekijken welk onderhoud noodzakelijk is om uw tuin in een topconditie te houden.

En indien U het wenst nemen wij u ook gelijk de planning voor al deze onderhoudswerkzaamheden uit handen, Garden Unlimited verzorgt dan uw tuin op de juiste tijdstippen zonder dat u verder nog iets hoeft te regelen.