Aanleg

Garden Unlimited verzorgt en realiseert de complete aanleg van de tuin van uw dromen. Maar uw droomtuin zal pas een duurzame investering gaan worden als er naast uw tuinwensen ook rekening gehouden wordt met belangrijke factoren zoals grondsoort, groeiontwikkeling en materiaalkeuzes.  tuin 14 (2)

Hoveniersbedrijf Garden Unlimited heeft ruim 20 jaar ervaring met het aanleggen van droomtuinen. Wij realiseren ons dan ook terdege dat een tuin geen  modegril is, maar een duurzame investering moet zijn voor de toekomst. Dit weten we te bereiken door enkel gebruik te maken van duurzame tuinmaterialen, hoogwaardige biologische meststoffen en 1e kwaliteit tuinplanten. En door deze tuinmaterialen en tuinplanten op de juiste manier te verwerken in uw tuin kunnen we uw droomtuin duurzaam en met 100% garantie realiseren.

Maar ook voor enkel het plaatsen van een tuinafscheiding, de aanleg van een vijver of (kunst)gazon, het leggen van bestratingen of verwijderen van hagen en boomstronken bent u bij Garden Unlimited aan het juiste adres.

Wilt u van uw tuin ook een duurzame droomtuin laten maken?

Neem dan vandaag nog contact op met hoveniersbedrijf Garden Unlimited voor een geheel vrijblijvende afspraak zodat we samen eens kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw eigen duurzame droomtuin te realiseren. Hoveniersbedrijf Garden Unlimited is werkzaam in regio Twente.